Een online community vooral je vragen rondom een bouwproject

Hoe ga jij meestal opzoek naar informatie voor een bouwproject? In de meeste gevallen zal dit een kijkje op Wikipedia opleveren waarbij je niet de praktische tools aangereikt krijgt om aan de slag te kunnen. Ook wanneer je rond vraagt bij familie, vrienden of kennis die zelf geen bouwkundige achtergrond hebben is het lastig om de juiste informatie in te winnen. En daar hebben wij iets op bedacht! Onze online community Builddocs maakt bouwkundige informatie op een toegankelijke en begrijpelijke manier inzichtelijk zodat je weet hoe je aan de slag moet met jouw bouwproject. Ook is het mogelijk om vervolgens jouw ervaringen met anderen te delen zodat je jouw opgedane bouwkundige kennis kunt verdiepen en verbreden. Meer weten over de community? Neem contact met ons op!

Hoe helpt het platform mij bij een bouwproject?

Ons platform is zo gebouwd dat je op een snelle, overzichtelijke en eenvoudige manier bouwkundige informatie kunt vinden. Verder kun je er achter komen wat in jouw gemeente, regio of land de beste aanpak is voor het project. De meeste passende methodiek kan namelijk verschillen per gebied. Om een voorbeeld te noemen: op het forum kun je bijvoorbeeld lezen dat er in Rotterdam een gemeentelijke subsidie wordt verstrekt voor vegetatiedaken maar dat dit nog niet het geval is in Den Haag. Zo kun je naar aanleiding hiervan een verzoek in dienen bij de gemeente in Den Haag om dit in te laten voeren. Word lid van het platform om toegang te krijgen tot laagdrempelige bouwkundige kennis!
Bouwproject

Altijd iemand die jouw vraag over een bouwproject kan beantwoorden

Zodra je lid wordt van ons platform maak je deel uit van een levendige en internationale community. Hierdoor is er altijd wel iemand beschikbaar om jouw vraag over een bouwproject te beantwoorden. Zo kun je dus begrijpelijk bouwkundig advies krijgen. Dit is ook onderdeel van onze missie. Wij willen met ons platform mensen met elkaar in contact brengen in de wondere bouwwereld. Wil je graag weten hoe jouw bouwproject zo duurzaam mogelijk aan kunt pakken en daardoor beter leren klussen? Als je lid wordt van ons forum hoef je het wiel niet meer zelf uit te vinden. Leden die zelf al duurzame maatregelen hebben toegepast, delen hun kennis en ervaringen op het forum. Ook ben je zelf van harte welkom om jouw ervaringen te delen wanneer jouw bouwproject klaar is. Bouw je mee aan onze community? Schrijf je dan in op ons forum.