Home Forums Algemeen Welkom op het Builddocs forum Starten op het Builddocs forum – hier lees je hoe het werkt

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #3529
   admin avataradmin
   Keymaster

   Je bent hier waarschijnlijk terechtgekomen omdat je een vraag hebt over bouwen, verbouwen, bouwproduct of bouwmateriaal. Om je snel te kunnen helpen met het vinden van een antwoord op je vraag, vind je in dit bericht alle informatie die je nodig hebt om met het Builddocs forum te kunnen werken. Neem vooral even de tijd om dit bericht te lezen.

    

   Snel starten op het Builddocs forum

   Meteen aan de slag? Met deze drie stappen vind je eenvoudig een antwoord of stel je een vraag.

   1. Begin met zoeken: vaak is je vraag al door iemand anders gesteld. Zoek in Google met de zoekwoorden ‘Builddocs forum’ + je vraag, of nog makkelijker, gebruik het zoekveld dat je bovenaan het Builddocs forum vindt. Om een vraag te kunnen lezen, hoef je niet in te loggen.
   2. Staat je vraag er niet tussen? Stel hem dan op het Builddocs forum. Dit doe je door eerst een forum account aan te maken. Vervolgens kies je de productcategorie waarover je een vraag hebt en kan je de vraag stellen. Andere forumleden of het Builddocs forum team helpen je graag.
   3. Vul je profielpagina in: klik bovenaan de pagina op je profielfoto en ga naar ‘Instellingen’. Vul vervolgens je profielpagina zo volledig mogelijk in. Op die manier kunnen medewerkers van Builddocs je sneller van dienst zijn. De velden met ‘Privé’ erachter zijn alleen door jou en een Builddocs medewerker te zien.

   Lees onze huisregels

   Wij willen dat iedereen zich welkom voelt op het Builddocs forum. Samen met jou willen wij een prettige en veilige plek creëren waar we respect hebben voor elkaar en elkaar helpen. Hiervoor hebben we enkele huisregels opgesteld!

   Ontmoet onze Builddocs medewerkers

   Iedere dag is er een team van Builddocs medewerkers aanwezig op het forum. Je herkent een Builddocs medewerker aan de groene kleur van hun forumnaam en het Builddocs logo bij hun profielfoto. Het Builddocs forum team helpt je graag bij het beantwoorden van je vraag, daarnaast schrijven ze handige kennis artikelen met informatie over onze producten.

   Dit zijn onze meest actieve leden

   Naast het Builddocs forum team, is er ook een groep forumleden actief die graag een helpende hand biedt. Onze meest actieve leden vind je in het lijstje aan de zijkant van dit bericht. Wil je ze beter leren kennen? In dit bericht stellen zij zich graag aan je voor.

   Vul je profielpagina en kies een profielfoto

   Soms heeft een medewerker van Builddocs daarvoor gegevens nodig, zoals je postcode en huisnummer. Met deze gegevens kan het team snel aan de slag om jouw situatie te bekijken. Omdat het vragen naar deze gegevens tijd in beslag kan nemen, hebben we een handige oplossing bedacht: de Builddocs forum profielpagina.

   Veel gestelde vragen over het Builddocs forum

   Als je voor de eerste keer het Builddocs forum bezoekt, dan snappen we best dat je even moet zoeken hoe alles werkt. Om je op weg te helpen hebben wij een bericht gemaakt met de meeste gestelde vragen over het Builddocs forum.

   • This topic was modified 3 months, 3 weeks ago by admin avataradmin.
   • This topic was modified 3 months, 3 weeks ago by admin avataradmin.
   • This topic was modified 3 months, 3 weeks ago by admin avataradmin.
Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.