Groepen

Deel ideeën, Discussieer, Word wijzer

In de groepen kun je als bouwenthousiasteling of bouwprofessional algemene inzichten, kennis en ervaringen delen met communityleden. Over bijvoorbeeld duurzaam bouwen, het runnen van een VvE (link naar onderaan de pagina), (groot) onderhoud, renovatie, verbouwing, collectief particulier opdrachtgeverschap.

Heb je een specifieke vraag over jouw persoonlijke situatie en wil je daar advies over? Stel je vraag dan in het forum.

Lees meer

Verbind!
Kom en word lid van onze community. Breid je netwerk en bouwkundige kennis uit en leer nieuwe mensen kennen!
Laatste Leden
Online Leden

Uitleg van deze pagina

Deel ideeën. Discussieer. Word wijzer.
In de groepen kun je als bouwenthousiasteling of bouwprofessional algemene inzichten, kennis en ervaringen delen met communityleden.
Over bijvoorbeeld duurzaam bouwen, het runnen van een VvE (link naar onderaan de pagina), (groot) onderhoud, renovatie, verbouwing, collectief particulier opdrachtgeverschap.

Heb je een specifieke vraag over jouw persoonlijke situatie en wil je daar advies over? Stel je vraag dan in het forum.

Zo werken de groepen
  1. Zoek een groep om je discussie te starten.
  2. Is er geen bestaande groep? Maak dan een nieuwe groep aan. Je bent dan groepsbeheerder.
  3. Is er een bestaande groep? Meld je dan aan.
  4. De beheerder van een groep keurt je goed.
  5. Je hoort nu bij de groep en kunt een discussie starten, een reactie geven op een discussie en updates interessant vinden.

Door de groepen te gebruiken, sta je samen sterk.
Dat werkt zo:
  • Stel Je wilt collectief zonnepanelen, warmtepompen of glasvezelinternet inkopen. Met je Vereniging van Eigenaren, of met de buurt. Het collectief inkopen van bouwkundige producten, materialen en installaties is een slimme zet. Je kunt een lagere prijs bedingen. Het kan de kwaliteit verhogen. En ervoor zorgen dat je de boel efficiënter kunt regelen. Ook dát scheelt in de kosten.
  • Maar Waar moet je allemaal rekening mee houden? Wat kun je leren van anderen die collectief hebben ingekocht? Meld je aan voor een groep – of start er zelf één. Deel, discussieer, leer, en zoek samenwerkingen.

Als je op zoek bent naar een inkooppartner of sparringpartner, dan kun je ook een oproep plaatsen bij ‘Gevraagd en aangeboden’.