Handige links

Zelf
klussen, bouwen, verbouwen
is altijd spannend

Kan ik het zelf? Wat is het beste stappenplan? Hoe voorkom ik fouten? Met onze handleidingen breng je elke klus tot een goed einde. Van toiletpot plaatsen tot keuken monteren. Van verf afbranden tot funderingsherstel.
Lees meer

ArchDaily

Tools, inspiratie en kennis om betere steden te helpen creëren In de komende 10 jaar zal 18 miljard vierkante meter ruimte worden ontworpen om nog eens 1,5 miljard mensen te dienen en te huisvesten. ArchDaily is de meest bezochte bron van tools, inspiratie en kennis voor degenen die onze toekomstige wereld zullen bedenken, ontwerpen en bouwen. In 2008, terwijl ze als architect werkten, realiseerden onze oprichters zich dat er geen plaats was voor collega’s om de nieuwste projecten, producten en trends te ervaren. Dus hebben we besloten om het te bouwen. We zijn begonnen als een platform om de belangrijkste informatie te verzamelen en te verspreiden voor architecten die een betere wereld willen bouwen. Tegenwoordig zijn we een steeds evoluerend hulpmiddel voor iedereen die een passie en vastberadenheid heeft om de wereld om hen heen vorm te geven, inclusief de 13,6 miljoen lezers die ArchDaily elke maand bezoeken. We zijn trots gedreven om onze gebruikers te helpen bij het ontwerpen van een betere wereld.


Architectenweb

Architectenweb is hét platform voor architecten in Nederland. Er is geen ander platform dat zo intensief gebruikt wordt door Nederlandse architecten als Architectenweb. Architecten bieden wij een breed palet aan mogelijkheden om vakinhoudelijke informatie in te winnen en te delen: via onze website, via social media, via magazines en via evenementen. Op Architectenweb.nl vinden architecten een zeer actueel en volledig nieuwsoverzicht, en een zeer uitgebreide producten- en projectengids. Via onze nieuwsbrieven en social media kanalen blijven architecten op andere momenten op de hoogte van wat er in het vakgebied speelt. In Architectenweb magazine vinden architecten interviews en achtergronden. Bij ontbijten en congressen wisselen architecten kennis uit en vergroten zij hun netwerk.


de architect

De Architect is het meest toonaangevende architectuurplatform. Duizenden architectuur projecten uit binnen- en buitenland bij de Architect. Inclusief omschrijving, afbeeldingen en tekeningen.


Bouwend nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4300 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. De totale bouwsector is goed voor zo’n 9% van het bruto binnenlands product en voor een productie van ruim 70 miljard euro.* Bouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouw- en infrabedrijven. We werken aan een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Dit doen we aan de hand van drie kerntaken: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice.


KlussenKlussen

Uitleg van deze pagina

Kan ik het zelf? Wat is het beste stappenplan? Hoe voorkom ik fouten?
Met onze handleidingen breng je elke klus tot een goed einde. Van toiletpot plaatsen tot keuken monteren. Van verf afbranden tot funderingsherstel.

Een handleiding van Builddocs:
✔ Bespaart je tijd: Niet langer uren zoeken naar de juiste aanpak en YouTube-tutorials. Alles in één handig overzicht, met een stappenplan en afbeeldingen.
✔ Bespaart je geld: Door de juiste stappen te volgen, voorkom je fouten, herstelwerk, en het moeten kopen van nieuw materiaal.
✔ Bespaart frustratie: Beginnersfouten vermijd je, en je vertrouwen in je eigen klusvaardigheid neemt toe. Een mooie opstap voor het volgende project.

Onze handleidingen zijn zelfs geschikt voor beginnende klussers.
Wil je de klus toch liever uitbesteden? Dan kun je met de informatie uit de handleiding de complexiteit van een klus inschatten, een betere opdracht formuleren, en een offerte zelfverzekerd beoordelen op prijs en kwaliteit.