Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

BISMAT Flash éénschroefsbeugel

BISMAT Flash éénschroefsbeugel

0.0/5
BISMAT Flash éénschroefsbeugel

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De BISMAT® Flash is een innovatieve éénschroefsbeugel met speciale snelsluiting. De sluitschroef kan met een simpele duimdruk en zonder gereedschap door de sluiting gedrukt worden. Doordat deze met de hand dichtgedrukt wordt, drukt het rubber de beugel minimaal in. Het rubber kan zo geluidstrillingen beter opvangen en zorgt daarmee voor optimale geluidsisolatie. De BISMAT® Flash reduceert geluidsdoorslag volgens ISO 3822-1 tot 23 dB(A).

De stalen sluiting waarborgt de veiligheid en betrouwbaarheid onder alle omstandigheden. De brandwerende eigenschappen van het product zijn getest door het gerenommeerde ‘MaterialPrufungsAnstalt’ instituut in Duitsland.

De BISMAT® Flash is geschikt voor bevestiging van metalen buizen Ø15 t/m 63 mm (⅜” t/m 2’’). Er zijn twee uitvoeringen: met aansluitmoer M8 of met combimoer M8/M10.

Voordelen en kenmerken:

Éénschroefbeugel met innovatieve snelsluiting Beugel eenvoudig met één hand te sluiten De sluitschroef kan zonder gereedschap door de sluiting gedrukt worden Geschikt voor de bevestiging van metalen buizen, Ø15 t/m 63mm (⅜” t/m 2’’) Beschikbaar met M8 aansluitmoer of M8/M10 combimoer Geluiddempende inlage van EPDM rubber, zwart Geluiddempende inlage is verouderingsbestendig Getest volgens NEN 5077 RAL-gecertificeerd Materiaal: staal, elektrolytisch verzinkt

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De BISMAT® Flash is een innovatieve éénschroefsbeugel met speciale snelsluiting. De sluitschroef kan met een simpele duimdruk en zonder gereedschap door de sluiting gedrukt worden. Doordat deze …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen