Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

BISOFIX PIR leidingdrager

BISOFIX PIR leidingdrager

0.0/5
BISOFIX PIR leidingdrager

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De BISOFIX PIR leidingdragers maken onderdeel uit van het uitgebreide assortiment isolatiebeugels van Walraven. Deze leidingdragers bestaan uit twee identieke delen van PIR hardschuim en zijn de ideale isolator voor verwarmings- en koelbuizen. De BISOFIX PIR is geschikt voor snelle bevestiging van buizen met harde isolatiematerialen. Dit product valt in brandklasse B2 en is temperatuurbestendig van -45 °C tot +105 °C.

De zelfklevende strip aan het uiteinde van de folie vormt een snelle en stevige dampdichte aansluiting waardoor condensatie wordt voorkomen. Tijdens de installatie dienen de openingen tussen de leidingdragers en de buisisolatie afgedicht te worden met aluminium tape voor een optimaal resultaat. De thermische isolatiewaarde van de leidingdrager gecombineerd met de draagkracht van de beugel maken de PIR isolatiebeugels een snelle en efficiënte oplossing.

De BISOFIX PIR leidingdragers zijn eenvoudig te combineren met de beugels uit ons assortiment. Voor zware buitentoepassingen kunnen deze leidingdragers dan ook gecombineerd worden met onze HD500 beugels, voor binnen- en buitentoepassingen bieden de Bifix G2 beugels de perfecte oplossing en voor installaties binnenshuis vormen de 2S beugels een uitkomst.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De BISOFIX PIR leidingdragers maken onderdeel uit van het uitgebreide assortiment isolatiebeugels van Walraven. Deze leidingdragers bestaan uit twee identieke delen van PIR hardschuim en zijn de …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen