Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

BOA-Control SBV afsluiter

BOA-Control SBV afsluiter

0.0/5
BOA-Control SBV afsluiter

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Met de BOA-Control SBV breidt KSB haar assortiment statische inregelafsluiters met flensaansluiting uit met een serie met inwendige schroefdraadaansluiting volgens ISO 228. De toepassingsgebieden zijn warm water/verwarmingsinstallaties en airconditioning/koelinstallaties met water/glycolmengsels met een glycolgehalte van maximaal 50 procent.

De afsluiters zijn geschikt voor een kostenbesparende hydraulische inregeling van constantstroom-systemen met vloeistoftemperaturen van -10 °C tot +120 °C. De afsluiters zijn leverbaar van een ½ tot en met 2 inch. De huizen (vervaardigd uit messing CW602N) zijn ontworpen voor een nominale druk van 25 bar. Een slagstandindicator die vanuit alle hoeken goed kan worden afgelezen, maakt een optimale voorinstelling mogelijk. Dankzij de standaard drukmeetaansluitingen is een groot aantal diagnosefuncties beschikbaar. Verder is de voorinstelling beveiligd met een slagbegrenzing. De klepstand hoeft dankzij de ‘directe meting’ niet te worden bepaald.

Omschrijving: Met de BOA-Control SBV breidt KSB haar assortiment statische inregelafsluiters met flensaansluiting uit met een serie met inwendige schroefdraadaansluiting volgens ISO 228. De toepassingsgebieden zijn …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen