Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Combinatievloer

Combinatievloer

0.0/5
Combinatievloer

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De combinatievloer is niet meer weg te denken uit de bouw. Deze geïsoleerde begane grondvloer wordt ook wel een balken broodjesvloer genoemd. Het is een vrijdragende systeemvloer waarbij voorgespannen betonnen liggers worden opgevuld met isolerende vulelementen. Deze vulelementen zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). De combinatievloer wordt toegepast boven kruipruimten in woning- en utiliteitsbouw. Over de combinatievloer komt een in het werk gestorte druklaag die samen met de balkjes de constructieve sterkte van de vloer levert.

Deze combinatievloer bestaat uit vier componenten: betonnen liggers, EPS-vulelementen, wapeningsnet en in het werk te storten betonmortel.

De combinatievloer biedt maatwerk voor vrijwel elke begane grondvloer. De combinatievloer is zeer geschikt wanneer er tegels op de afwerklaag worden geplaatst, omdat deze vloer de minste kans op rechtlijnige scheurvorming in de harde afwerking oplevert.

De combinatievloer is het ideale vloersysteem bij:

Bouw van vrijstaande woningen Uitdagende gebouwvormen Uitbouw Inpandige renovatie Als snelle levering noodzakelijk is Als handmatige verwerking de voorkeur heeft

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De combinatievloer is niet meer weg te denken uit de bouw. Deze geïsoleerde begane grondvloer wordt ook wel een balken broodjesvloer genoemd. Het is een vrijdragende systeemvloer waarbij …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen