Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

HALE 45DW luchtbevochtiger

HALE 45DW luchtbevochtiger

0.0/5
HALE 45DW luchtbevochtiger

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De HALE 45DW is een professionele luchtbevochtiger / luchtwasser met een zeer hoge capaciteit. Deze professionele luchtbevochtiger verdampt water volgens het zuiveringsprincipe, verspreidt dus geen kalk (witte stof) in de ruimte en filtert stofdeeltjes uit de lucht, waardoor de HALE 45DW een zeer hygiënische en krachtige luchtbevochtiger is.

De HALE 45DW is ontwikkeld voor grote ruimtes met een inhoud tot 1.000 kubieke meter en is daardoor in staat om de luchtvochtigheid in een complete woning, kantoor, winkel of andere grote ruimte op peil te houden en te handhaven. De maximale bevochtigingscapaciteit is 45 liter per dag, afhankelijk van de heersende luchtvochtigheid.

De HALE 45DW wordt standaard geleverd met een vaste wateraansluiting, zodat de unit permanent kan bevochtigen zonder dat de tank regelmatig hoeft te worden gevuld, maar de tank is ook eenvoudig handmatig te vullen. Een gezonde relatieve luchtvochtigheid is 50% tot 60%.

Een te lage luchtvochtigheid kan de volgende klachten veroorzaken:

koud gevoel van normale warmte
Droge of geïrriteerde slijmvliezen van neus en keel
keelpijn
droge hoest
droge, schilferende huid
gesprongen lippen
droge, brandende ogen
irriterende contactlenzen
geïrriteerde luchtwegen
verhoogd risico op infectie
weerstand verminderen
hoofdpijn
vermoeidheid
concentratieprobleem

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De HALE 45DW is een professionele luchtbevochtiger / luchtwasser met een zeer hoge capaciteit. Deze professionele luchtbevochtiger verdampt water volgens het zuiveringsprincipe, verspreidt dus geen …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen