Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

i-PRO introduceert zijn nieuwste serie multi-sensorcamera’s met edge-AI

i-PRO introduceert zijn nieuwste serie multi-sensorcamera’s met edge-AI

Auteur foto
0.0/5
i-PRO introduceert zijn nieuwste serie multi-sensorcamera’s  met edge-AI

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

i-PRO EMEA introduceert zijn nieuwe serie multi-sensorcamera’s met deep-learning edge-intelligentie. Als volgende stap in de strategie van i-PRO om de beveiligingsindustrie te ‘AI-ficeren’ zijn op deze nieuwe camera’s vier krachtige AI-analysetoepassingen voorgeïnstalleerd. Ze kunnen echter ook worden voorzien van analytics van derden om aan alle behoeften van klanten te voldoen.

De nieuwe i-PRO multi-sensorcamera’s zijn verkrijgbaar met drie of vier beeldvormingssensoren met een 4K-, 6MP- en 4Mp-resolutie, die garant staan voor uitzonderlijk gedetailleerde beeldregistratie met 180° of maximaal 360° zicht en die aanpasbaar zijn aan de installatieomgeving. Al deze technologie zit in het dunste en meest onopvallende ontwerp dat momenteel verkrijgbaar is, wat de nieuwe serie baanbrekend maakt voor de beveiligingssector.

In de nieuwe i-PRO multi-sensorcamera’s is een AI-processor geïntegreerd waarmee deep-learning analyse voor het detecteren van mensen en voertuigen mogelijk is. In lijn met de open-AI-strategie van i-PRO staat de serie via de software development kit (SDK) volledig open voor applicatieontwikkeling door derden. De modellen kunnen een groter gebied dekken met een groter tiltbereik dan vergelijkbare modellen op de markt. Een deel van de modellen is voorzien van IR-ledverlichting om ook in zeer donkere omgevingen beelden te kunnen vastleggen en autonoom in een breed gebied objecten te detecteren en onderscheiden.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: i-PRO EMEA introduceert zijn nieuwe serie multi-sensorcamera’s met deep-learning edge-intelligentie. Als volgende stap in de strategie van i-PRO om de beveiligingsindustrie te ‘AI-ficeren’ zijn op …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen