Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Idealin Fogmax industrie luchtbevochtiger

Idealin Fogmax industrie luchtbevochtiger

0.0/5
Idealin Fogmax industrie luchtbevochtiger

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Compacte afmetingen en een bijzonder hoge bevochtigingscapaciteit van 6 tot 8 liter per uur maken de Idealin Fogmax tot een effectieve industriële luchtbevochtiger voor professionele toepassingen. Centrifugale verneveling verspreidt kleine waterdruppeltjes van 5 – 10 micron groot, die onmiddellijk verdampen, waardoor de luchtvochtigheid snel toeneemt. Mist kan zich naar boven en zijwaarts verspreiden. Fogmax inzet is snel en eenvoudig, stroom- en wateraansluitingen zijn voldoende.

Onderhoudsvrij

Deze centrale verneveling vereist geen vervangende onderdelen zoals bevochtigingsfilters en de gebruikte onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zelfsmerend.

Voor stoffige omstandigheden is de Fogmax te voorzien van een filter die de aangezogen lucht zuivert wat vuilopbouw in het toestel voorkomt en een consistente en betrouwbare werking verzekert, ook in een industriële omgeving of in andere omstandigheden waar stof of andere luchtvervuiling wordt geproduceerd.

Overzicht van de eigenschappen:

Hoge verdampingscapaciteit (tot ca. 8 liter per uur) bij een laag energieverbruik (>90 Watt). In staat zeer hoge luchtvochtigheid te bereiken (>90%). Hoogwaardige componenten en materialen Onderhoudsvrij, slechts het periodiek reinigen (afhankelijk van de hardheid van het water en eventueel te voorkomen met een kalkfilter). Geschikt voor toepassing in industriën als:Productiefaciliteit Opslag/magazijn Laboratorium Drukkerij Kas Kweekruimte

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Compacte afmetingen en een bijzonder hoge bevochtigingscapaciteit van 6 tot 8 liter per uur maken de Idealin Fogmax tot een effectieve industriële luchtbevochtiger voor professionele toepassingen. …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen