Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Idealin Ultrafog luchtbevochtiger

Idealin Ultrafog luchtbevochtiger

0.0/5
Idealin Ultrafog luchtbevochtiger

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Idealin Ultrafog verspreidt een ultrafijne nevel (waterdruppelgrootte ca. 2 micron) en heeft daardoor vele toepassingsgebieden in professionele en industriële bevochtiging. Door het compacte formaat is het apparaat eenvoudig te installeren en geschikt voor vrije plaatsing of aansluiting op luchtkanalen.
Het compacte formaat en de hoge capaciteit maken de Ultrafog een snel inzetbare en efficiënte oplossing voor magazijnen, printshops, laboratoria, grote kantoren en alle andere plaatsen waar de luchtvochtigheid snel en permanent op een niveau moet worden gebracht zonder installatie Uitgekiend bevochtigingssysteem.
De ultrafijne waternevel verdampt direct zonder neerslag en er is geen condensatie of neerslag rondom de vloer of bevochtiger. Bekijk ook de Idealin Superfog voor een groter volume en bijna net zo fijne mist.

Eigenschappen:

Hoge verdampingscapaciteit (tot ca. 2 liter per uur) en laag energieverbruik (>90 watt). Zeer fijne verneveling (2 ~ 4 micron), geen condensatie. Snel en eenvoudig te installeren. Hoogwaardige componenten en materialen die beschermen tegen corrosie en slijtage. Onderhoudsvrij, alleen regelmatig schoonmaken om kalkaanslag te voorkomen is voldoende (afhankelijk van de hardheid van het water, eventueel met een kalkfilter). Geldt voor: Productie faciliteiten Opslag/magazijn Laboratorium Drukkerij Cas Groeiende ruimte Kantoortuin Kerk (pijporgel)

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Idealin Ultrafog verspreidt een ultrafijne nevel (waterdruppelgrootte ca. 2 micron) en heeft daardoor vele toepassingsgebieden in professionele en industriële bevochtiging. Door het compacte formaat …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen