Inbouw schilderij ophangsysteem Ceiling Strip
Inbouw schilderij ophangsysteem Ceiling Strip

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Inbouw schilderij ophangsysteem Ceiling Strip

5/5
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Ga naar oorspronkelijk artikel

Wordt er tijdens een bouwproject bij de installatie van systeemplafonds zonder kantlat gewerkt, dan biedt het werken met de Ceiling Strip veel voordelen. De Ceiling Strip vervangt het hoekprofiel ten behoeve van systeemplafonds en maakt tegelijkertijd een geheel onzichtbaar ophangsysteem voor schilderijen beschikbaar. Bij dit plafondsysteem zal slechts nog een discrete schaduwlijn langs het systeemplafond te zien zijn, daar waar het flexibele ophangsysteem verborgen is. Door deze schaduwlijn worden eventuele oneffenheden in de muur, net als bij een kantlat, gecamoufleerd. Door de integratie van hoekprofiel en ophangsysteem verdwijnen de ‘twister glijders’ van het ophangkoord ook geheel in het plafond: het ophangsysteem is volledig geïntegreerd en niet zichtbaar.

Schaduwlijn

Door de schaduwlijn worden eventuele oneffenheden in de muur, net als bij een kantlat, gecamoufleerd. Door de integratie van hoekprofiel en ophangsysteem verdwijnen de twister glijders van het ophangkoord ook geheel in het plafond: het ophangsysteem is volledig geïntegreerd en niet zichtbaar (zie Ophangdraden en Haken voor Ceiling Strip). 

Accepteer preferences, statistics, marketing cookies om deze video te bekijken.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Wordt er tijdens een bouwproject bij de installatie van systeemplafonds zonder kantlat gewerkt, dan biedt het werken met de Ceiling Strip veel voordelen. De Ceiling Strip vervangt het hoekprofiel ten …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen

Bèta versie

Let op!
Dit betreft een bèta versie van Builddocs

Deze website is nog volop in ontwikkeling