Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Inbouw schilderij ophangsysteem Deco Rail

Inbouw schilderij ophangsysteem Deco Rail

0.0/5
Inbouw schilderij ophangsysteem Deco Rail

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De Deco Rail is een ophangsysteem voor schilderijen en wanddecoraties dat achter de kooflijst wordt gemonteerd. Het ophangsysteem is hierdoor niet zichtbaar, maar biedt wel degelijk alle voordelen van een flexibel ophangsysteem. Strak afgewerkte wanden kunnen onbeschadigd blijven terwijl het te allen tijde mogelijk is om schilderijen op te hangen en te verplaatsen.

Ophangdraden kunnen op elke gewenste plek in de rail achter de kooflijst worden geklikt. Dat is het grote voordeel van de Deco Rail, flexibiliteit en een garantie van hoogwaardige afwerking. Er bestaan veel verschillende stijlen kooflijsten en de ophangrail kan achter elk type kooflijst gemonteerd worden. Artiteq biedt de Deco Rail gecombineerd met een keuze uit drie verschillende stijlen kroonlijsten: Basic, Modern en Classic.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De Deco Rail is een ophangsysteem voor schilderijen en wanddecoraties dat achter de kooflijst wordt gemonteerd. Het ophangsysteem is hierdoor niet zichtbaar, maar biedt wel degelijk alle voordelen van …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen