Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Innova 2.0 15HP H2O met doseerklep en aansluitkit

Innova 2.0 15HP H2O met doseerklep en aansluitkit

0.0/5
Innova 2.0 15HP H2O met doseerklep en aansluitkit

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Deze versie van de Innova 2.0 H20 airconditioner/warmtepomp is het gemakkelijkst in gebruik. Het model 2.0 H2O heeft een doseerklep voor aansluiting op de waterleiding en een condensafvoerpomp met aansluitset. Het toestel is voorzien van alle onderdelen voor aansluiting op de waterleiding (bijvoorbeeld automatenkraan), de afvoer en de stroomvoorziening.

De 2.0 H20 wordt standaard geleverd met 3/4″ water- en afvoeraansluitingen, en een aparte slang voor condensafvoer. Deze versie van de 2.0 H2O is uitgerust met een door Itec ontwikkelde kit waarbij het condenswater dat door de airconditioner/warmtepomp wordt geproduceerd samen met het door de unit stromende proceswater wordt weggepompt.

Itec aansluitkit

Bij een toestel met deze kit zijn er nog slechts twee push-fit aansluitingen aan de onderzijde van het toestel te vinden waarin een 10mm waterslang te drukken is. De slangen kunnen naar onderen of naar de zij-/achterkant worden geleid met twee haakse aansluitingen. De 2.0 H2O met deze kit wordt geleverd met 10 meter 10mm slang, twee haakse aansluitnippels om de slangen vlak onder het toestel weg te laten lopen en een aansluit adapter. Mocht het toestel op een later moment toch aan een waterkringloop aangesloten kunnen worden, dan is de klep in principe geen belemmering of is deze permanent open te zetten.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Deze versie van de Innova 2.0 H20 airconditioner/warmtepomp is het gemakkelijkst in gebruik. Het model 2.0 H2O heeft een doseerklep voor aansluiting op de waterleiding en een condensafvoerpomp met …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen