Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Innova 2.0 15HP monoblock airco

Innova 2.0 15HP monoblock airco

0.0/5
Innova 2.0 15HP monoblock airco

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De Innova 2.0 15HP omvormer is de krachtigste Innova air/air unit airconditioner/warmtepomp. Net als andere 2.0 inverter units, doet de 2.0 15HP kamerkoeling en verwarming zonder een buitenunit, het grootste verschil met andere units is dat de gaten voor het aanzuigen en blazen van buitenlucht een diameter hebben van 200 mm in plaats van 162 mm. De 15HP is net zo slank en compact als andere Innova 2.0-modellen.

De 2.0 15HP is ontworpen om aan buitenmuren te hangen en kan laag of hoog worden geplaatst, en door zijn functie als warmtepomp kan de unit worden gebruikt voor zowel koeling als verwarming. Dankzij het gebruik van hoogwaardige componenten en uitgebreide geluidsisolatie is de unit extreem stil, met geluidsniveaus vergelijkbaar met conventionele airconditioners met buitenunits.

Eenvoudig te bedienen

Het apparaat is eenvoudig te bedienen vanaf het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandsbediening, of vanaf de smartphone, tablet of computer met de Innova-app, zodat de gebruiker het vanuit een andere ruimte of zelfs een heel andere locatie kan bedienen. Ook is het mogelijk om meerdere apparaten tegelijk te bedienen, bijvoorbeeld bij gebruik in een hotel of kantoorpand.

Neutrale vormgeving

Met een diepte van 165mm is de Innova 2.0 erg slank en door zijn neutrale vormgeving past de Innova 2.0 in ieder interieur. De Innova 2.0 15HP DC omvormer is geschikt voor ruimtes tot circa 58 m² (146 m³), ​​afhankelijk van de situatie.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De Innova 2.0 15HP omvormer is de krachtigste Innova air/air unit airconditioner/warmtepomp. Net als andere 2.0 inverter units, doet de 2.0 15HP kamerkoeling en verwarming zonder een buitenunit, het …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen