Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Maxx Zwaar Railprofiel

Maxx Zwaar Railprofiel

0.0/5
Maxx Zwaar Railprofiel

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Op zoek naar een bevestigingssysteem voor zware belastingen en complexe installaties. Het Walraven Maxx Zwaar Railprofiel biedt de juiste oplossing. Maxx is een modulair supportsysteem om zeer zware constructies te ondersteunen. De profielen zijn beschikbaar in verschillende maten en zijn ontworpen met een gesloten kokerprofiel voor een sterke, betrouwbare en veilige installatie.

Maxx is te combineren met de meeste onderdelen van het RapidStrut railsysteem, zodat smaller leidingwerk ook geïnstalleerd kan worden als onderdeel van hetzelfde systeem. Het Maxx Heavy Duty systeem is een geweldig alternatief voor lassen en boren op locatie. Het Maxx Zwaar Railprofiel is gemaakt van hoge kwaliteit thermisch verzinkt staal waardoor Maxx zowel binnen als buiten geïnstalleerd kan worden. Kortom, Maxx Zwaar Railprofiel is de flexibele oplossing voor zware industriële toepassingen.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Op zoek naar een bevestigingssysteem voor zware belastingen en complexe installaties. Het Walraven Maxx Zwaar Railprofiel biedt de juiste oplossing. Maxx is een modulair supportsysteem om zeer zware …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen