Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Multi-sensorcamera’s met edge-AI

Multi-sensorcamera’s met edge-AI

0.0/5
Multi-sensorcamera’s met edge-AI

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Deze multi-sensorcamera’s van i-PRO zijn voorzien van deep-learning edge-intelligentie. Op deze nieuwe camera’s zijn vier krachtige AI-analysetoepassingen voorgeïnstalleerd. De i-PRO multi-sensorcamera’s zijn verkrijgbaar met drie of vier beeldvormingssensoren met een 4K-, 6MP- en 4Mp-resolutie, die garant staan voor gedetailleerde beeldregistratie met 180° of maximaal 360° zicht en die aanpasbaar zijn aan de installatieomgeving.

AI-processor geïntegreerd

In de camera’s is een AI-processor geïntegreerd waarmee deep-learning analyse voor het detecteren van mensen en voertuigen mogelijk is. In lijn met de open-AI-strategie van i-PRO staan de camera’s via de software development kit (SDK) volledig open voor applicatieontwikkeling door derden. De modellen kunnen een groter gebied dekken met een groter tiltbereik dan vergelijkbare andere modellen op de markt. Een deel van de modellen is voorzien van IR-ledverlichting om ook in zeer donkere omgevingen beelden te kunnen vastleggen en autonoom in een breed gebied objecten te detecteren en onderscheiden.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Deze multi-sensorcamera’s van i-PRO zijn voorzien van deep-learning edge-intelligentie. Op deze nieuwe camera’s zijn vier krachtige AI-analysetoepassingen voorgeïnstalleerd. De i-PRO …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen