Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Paneelwand P110

Paneelwand P110

0.0/5
Paneelwand P110

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De BREEDVELD paneelwand P110 kenmerkt zich door de verdekte kaderprofilering (in gesloten toestand onzichtbaar), 18 mm beplating, een dikte van ca. 110 mm en meer mogelijkheden qua geluidreductie, hoogte en afwerkingen.

Beproefde technische performance De BREEDVELD paneelwand P110 is de juiste keuze als het gaat om visuele en technische perfectie. De panelen zijn uitgevoerd met onzichtbare kaderprofielen waardoor er geen aluminium naden tussen de panelen zichtbaar zijn. Bovendien heeft het eerste paneel een inwendig telescopisch gedeelte dat de esthetiek ten goede komt. De definitieve keuze voor de P110 hangt nauw samen met de eisen die u aan uw ruimteverdeling stelt. Dus ook op het gebied van esthetiek, geluidsisolerende waarden en brandwerendheid. BREEDVELD adviseert u graag.

Met de hoogwaardige paneelwanden van BREEDVELD haalt u niet alleen flexibel comfort in huis, maar ook een compleet nieuw perspectief op ruimte, lichtspel en esthetiek. Niet alleen qua afwerkingen of combinaties met glas, maar ook als het gaat om opbergmogelijkheden in een nis of kast. Alle wanden worden tot in detail voorbereid en geproduceerd.

Met ons hypermoderne, computergestuurde machinepark en betrokken meubelmakers bent u gegarandeerd van een perfect en duurzaam eindresultaat. Met exacte passingen. Alle vitale mechanismen die uw wanden mobiel maken (en houden) zijn van oerdegelijke kwaliteit. Het resultaat van jarenlange productinnovatie en opgebouwde knowhow. Van productie tot overdracht.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Bron: Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen