Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Retango infrarood badkamerradiator

Retango infrarood badkamerradiator

Author picture
0.0/5
Retango infrarood badkamerradiator

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De Retango van HSK Duschkabinenbau is een volledig elektrische infrarood designradiator voor in de badkamer. De radiator valt op door zijn innovatieve dubbele verwarmingstechnologie: hierbij verwarmt het bovenste gedeelte van de radiator met een temperatuur van maximaal 95 °C. Het gedeelte achter de handdoekhouder bereikt maximaal 65 °C en verwarmt zo de handdoeken veilig op de perfecte temperatuur.

De radiator is verkrijgbaar in de uitvoeringen 600 x 1200 mm (550 watt), 600 x 1500 mm (660 watt) en 600 x 1800 mm (850 watt). Afhankelijk van de hoogte van het model kunnen optioneel tot maximaal drie handdoekhouders worden geplaatst.  Onderscheidend is de optionele afstandsbediening, waarmee de infrarood designradiator comfortabel kan worden geregeld en geprogrammeerd. De Retango is uitgevoerd  in metaal (verschillende kleuren) of glas.

Omschrijving: De Retango van HSK Duschkabinenbau is een volledig elektrische infrarood designradiator voor in de badkamer. De radiator valt op door zijn innovatieve dubbele verwarmingstechnologie: hierbij verwarmt …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen