Schilderij ophangsysteem wand Click Rail
Schilderij ophangsysteem wand Click Rail

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Schilderij ophangsysteem wand Click Rail

5/5
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Ga naar oorspronkelijk artikel

De Click Rail is een flexibel ophangsysteem voor schilderijen dat eenmalig aan de wand gemonteerd wordt. Met het click & connect systeem is de montage van het railsysteem snel en eenvoudig. De Click Rail kan tegen het plafond gemonteerd worden en kan ook geschilderd worden in de kleur van de wand of het plafond. Het ophangsysteem wordt op deze manier bijna onzichtbaar. Het uiterlijk van de ophangrail maakt dat het makkelijk in elke ruimte en in elk interieur te integreren is. Schilderijen of fotolijsten ophangen is altijd flexibel door de verschillende ophangdraden met ophanghaken op elke gewenste plek in het railsysteem in te klikken.

Altijd flexibel wanddecoraties plaatsen

De Click Rail is beschikbaar in verschillende versies: wit (crème), wit primer (optioneel overschilderbaar), aluminium en zwart. Posters, schilderijen of fotolijsten ophangen kan altijd flexibel door de ophangdraden met ophanghaken op elke gewenste plek in het railsysteem in te klikken. Voor elk schilderij ophangsysteem kunnen verschillende ophangdraden zoals perlon (transparante draad), staaldraad of stang gekozen worden (pagina’s ophangdraden en ophanghaken). Afhankelijk van het gewicht van de decoratie aan de muur worden er verschillende ophanghaken aangeboden. 

Accepteer preferences, statistics, marketing cookies om deze video te bekijken.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De Click Rail is een flexibel ophangsysteem voor schilderijen dat eenmalig aan de wand gemonteerd wordt. Met het click & connect systeem is de montage van het railsysteem snel en eenvoudig. De …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen

Bèta versie

Let op!
Dit betreft een bèta versie van Builddocs

Deze website is nog volop in ontwikkeling