Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

SNE FAP VBO professionele geurbestrijder

SNE FAP VBO professionele geurbestrijder

0.0/5
SNE FAP VBO professionele geurbestrijder

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

SNE FAP VBO is een systeem dat eenvoudig in het afvoerkanaal te installeren is om geuren en vluchtige stoffen af ​​te breken, door het gebruik van 2 UV/fotokatalytische cellen zonder filters heeft het systeem geen luchtweerstand en is het in staat Lucht te ontgeuren.

FAP VBO’s gebruiken dezelfde gepatenteerde UV/Multi-Photocatalytic MCI-technologie als andere SNE FAP-modellen, maar in een agressievere vorm die schadelijke stoffen sneller afbreekt, en aangezien deze systemen zijn ontworpen voor uitlaatkanalen, produceren ze ook ozongeuren, gassen en vluchtige stoffen die bijdragen aan de ontbinding. Dit breekt niet alleen geuren af, maar verwijdert ook stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

FAP VBO wordt gebruikt in combinatie met een olienevelfilter en kan zelfs een rol spelen bij olienevelfiltratie, waarbij oliemoleculen die niet door het filter worden opgevangen, worden afgebroken tot water en kooldioxide. Zeer effectief tegen micro-organismen als bacteriën, virussen en schimmels wat de FAP VBO ook geschikt maakt voor luchtsterilisatie in luchtafvoer en luchtbehandeling systemen.

De toegepaste technologieën zijn door SNE zelf ontwikkeld en gepatenteerd, de toegepaste UV kwartslampen zijn van hoge Duitse kwaliteit.

Versies:

Model luchtdoorvoer UV Cel Wattage

FAP-VBO-300DZ

FAP-VBO-500DZ 1.000- 2.500 m³/uur 2x 356mm 2x 15W

FAP-VBO-600DZ 2.500 – 3.500 m³/uur 2x 436mm 2x 20W

FAP-VBO-700DZ 3.500 – 4.500 m³/uur 2x 540mm 2x 25W

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: SNE FAP VBO is een systeem dat eenvoudig in het afvoerkanaal te installeren is om geuren en vluchtige stoffen af ​​te breken, door het gebruik van 2 UV/fotokatalytische cellen zonder filters …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen