Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Uitgebreid starQuick assortiment

Uitgebreid starQuick assortiment

0.0/5
Uitgebreid starQuick assortiment

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Snel en gemakkelijk een buis bevestigen? De starQuick beugel van Walraven staat garant voor een betrouwbare en tijdbesparende buisbevestiging. De buis wordt volledig omsloten door de kunststof beugel, wat een garantie is voor een veilige bevestiging in alle omstandigheden. Door de buis slechts met lichte druk in de starQuick beugel te drukken, klemmen de twee beugelhelften om de buis en sluit de beugel; hierdoor is gereedschap niet nodig.

Bevestiging van twee of meer buizen

De starQuick beugels zijn verkrijgbaar voor alle buissoorten in Ø 10–65 mm en toepasbaar voor sanitaire en verwarmingsinstallaties. Doordat de producten UL 1565 gecertificeerd zijn, mogen starQuick Beugels tevens gebruikt worden voor bevestiging van elektrokabels en elektrobuizen.

BIS starQuick biedt de mogelijkheid voor het bevestigen van meerdere parallel lopende buizen. Door de unieke profilering kunnen meerdere beugels eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Handig om zonder boren aan een gemonteerde beugel nóg een buis of kabel te bevestigen.

Uitgekiende range producten

De range van starQuick omvat, naast deze handige beugel, innovatieve accessoires om het systeem compleet te maken. Denk hierbij aan inslagschroeven en duowandplaten voor directe bevestiging aan wand of plafond en rail(adapters) waarop de beugels in een handomdraai gemonteerd kunnen worden. Daarnaast zijn er draadstangadapters waarmee beugels eenvoudig op een draadstang aangebracht kunnen worden.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Snel en gemakkelijk een buis bevestigen? De starQuick beugel van Walraven staat garant voor een betrouwbare en tijdbesparende buisbevestiging. De buis wordt volledig omsloten door de kunststof beugel, …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen