Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

US 75-155 dompelpomp

US 75-155 dompelpomp

Auteur foto
0.0/5
US 75-155 dompelpomp

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De dompelpompen van de serie US 75–155 kunnen worden gebruikt voor de afvoer van sterk vervuild afvalwater met een korrelgrootte tot 50 mm. Door de vrije doorgang van 50 mm voeren deze pompen vaste stoffen en vezels snel, betrouwbaar en vooral ook zonder verstoppingen af!

Bij de toepassing in diepe schachten bevelen we een geleidingsrailsysteem aan, waarmee de pompen probleemloos uit de schacht kunnen worden getrokken voor onderhoud en visuele inspectie. Een controleerbaar oliereservoir en een slijtvaste speciale glijringafdichting zorgen voor een lange levensduur van de pompen. De wikkelingsthermostaten die vast in de pompen zijn ingebouwd, beschermen de motor tegen overbelasting.

Voor de automatische bewaking van het oliereservoir kunt u aanvullend een afdichtingscontrole toepassen.

De kabel heeft een lengte van 10 m. De dompelpomp met schakelelektronica US 155 DS heeft een CEE-motorbeveiligingsstekker met fasewisselaar.

Kenmerken:

50 mm vrije doorgang
Druksteunen 2″
Hmax = 13 m
Qmax = 32 m3/u

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De dompelpompen van de serie US 75–155 kunnen worden gebruikt voor de afvoer van sterk vervuild afvalwater met een korrelgrootte tot 50 mm. Door de vrije doorgang van 50 mm voeren deze pompen vaste …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen