Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Vaste trap – trapladder

Vaste trap – trapladder

Auteur foto
0.0/5
Vaste trap – trapladder

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Ga naar oorspronkelijk artikel

Gorter vaste trap – stijlvolle trap uit aluminium
De Gorter vaste trap is volledig uit geanodiseerd aluminium vervaardigd. Door de materiaalkeuze en het ontwerp heeft de trap een zeer eigentijdse en moderne uitstraling.

Aantoonbaar veilige trap
Bij de vaste trappen van Gorter zijn de treden op een slimme manier aan het frame gemonteerd. Bij de plaatsing van de trap vindt hierdoor een automatische horizontale afstelling van de treden plaats. Dit geldt voor alle verdiepingshoogtes binnen de afmetingen waarvoor de trap is ontworpen. Door de automatische afstelling is de montage snel en eenvoudig te realiseren.
De solide leuningen zorgen te allen tijde voor een veilige houvast tijdens de op- en afgang van de trap. Daarnaast zijn de treden voorzien van een anti-slip profiel.

Toepassing vaste trap met Gorter dakluik
De vaste trappen van Gorter zijn in eerste instantie ontworpen om met een Gorter dakluik (RHT) of beglaasd dakluik (RHTG) gecombineerd te worden.
De vaste trap GS55 (Nederlands patent nr. 2007133) is door TÜV NORD gecertificeerd volgens EN-ISO 14122-3. Het TÜV NORD certificaat kan worden gebruikt als bewijsdocument bij, de volgens de Arbo-wet verplichte Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE).

Toepassing vaste trap zonder Gorter dakluik
De Gorter vaste trap kan ook los als verdiepingstrap of keldertrap worden toegepast. Om aan het TÜV NORD certificaat te voldoen wordt er voor de toepassing zonder dakluik een ander type leuning geleverd.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Gorter vaste trap – stijlvolle trap uit aluminium De Gorter vaste trap is volledig uit geanodiseerd aluminium vervaardigd. Door de materiaalkeuze en het ontwerp heeft de trap een zeer eigentijdse …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen