Ambassadeurs

Deel jij onze passie?

Ben jij altijd de persoon die door vrienden, familie of jouw Vereniging van Eigenaren wordt benaderd als ze bouwkundige vragen hebben? En jij haalt zelf deze waardevolle bouwkundige informatie van Builddocs? Vertel je je Vereniging van Eigenaren graag over waarom en hoe je Builddocs gebruikt?

Als je al een liefhebber bent, waarom zou je het dan niet officieel willen maken door Builddocs-ambassadeur te worden?

Een partnerschap waar je trots op kunt zijn

Als Builddocs-ambassadeur ben je de eerste die op de hoogte is van Builddocs-updates en krijg je exclusieve training, bronnen en badges voor Ambassadeur. Meld je vandaag nog aan om Builddocs-ambassadeur te worden.

Erkenning

Deel jouw Builddocs Ambassadeur-badge op sociale media om jouw status te laten zien.

Gratis abonnement

Als Builddocs ambassadeur krijg je van ons kosteloos een basis abonnement, waardoor je gratis toegang hebt tot de reguliere content.

Exclusieve bronnen

Ambassadeurs maken deel uit van de Builddocs-familie en krijgen insider-toegang tot het Builddocs-team, privéwebinars en productvoorbeelden.

Verbinding met andere Builddocs-fans

Je wordt uitgenodigd voor privégesprekken voor leden met andere ambassadeurs en het Builddocs-team.

Krijg eersteklas ondersteuning

Krijg snel antwoord op jouw Builddocs-vragen met voorrang en krijg directe hulp van ons team.

Leuke goodies en beloningen

Voltooi uitdagingen en verwijs klanten om goodies, verwijzingsbonussen en andere verrassingen te ontvangen.

Word een Builddocs ambassadeur

Ga aan de slag door vandaag nog onze korte aanvraag in te vullen.

Vaak gestelde vragen

Je krijgt een directe verbinding met het Builddocs-team, toegang tot productaankondigingen voor het grote publiek, middelen en bronnen om Builddocs met je netwerk te delen, en de mogelijkheid om bijeenkomsten bij te wonen. Ten slotte, wanneer je gekwalificeerde klanten doorverwijst naar Builddocs, kun je een commissiebonus ontvangen wanneer zij zich aanmelden voor een betaald abonnement.

We verwelkomen alle Builddocs-enthousiastelingen, zowel particulieren, leden van Vereniging van Eigenaren en werknemers als teamleden, om Ambassadeurs te worden. Als je het leuk vindt om Builddocs met je familie, vrienden, leden van Vereniging van Eigenaren en/of team en daarbuiten te delen, dan is dit programma iets voor jou en we moedigen je aan om je aan te melden!

Nadat je je hebt aangemeld, zal het Builddocs-team je sollicitatie beoordelen en je uitnodigen voor een exclusief online trainingsprogramma in je eigen tempo, speciaal voor toekomstige Builddocs-ambassadeurs. Zodra je de training met succes heeft afgerond, maak je officieel deel uit van het programma.

Builddocs-ambassadeurs zijn belangrijke bijdragende leden binnen de bredere Builddocs-gemeenschap. Je kunt bijvoorbeeld online deelnemen door Builddocs-tips en -trucs te delen op sociale media, blogposts te schrijven, te posten in het Builddocs Community Forum of een webinar met Builddocs-thema aan te bieden. Offline kun je evenementen en workshops met Builddocs-thema organiseren, inclusief privétrainingssessies voor jouw Vereniging van Eigenaren of team of Builddocs-netwerkbijeenkomsten voor jouw lokale gemeenschap. Je kiest de activiteiten die bij jou passen.

Deze Builddocs Ambassadeursgroep is een privé groep speciaal voor Builddocs Ambassadeurs om elkaar te leren kennen en informatie en ervaringen te delen.

We hebben veel manieren om in contact te komen met andere mensen in de Builddocs-gemeenschap.

Bekijk Builddocs Together, ons gemeenschapsprogramma.