Maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen.

  • Nederlands
  • Engels

Betere voorbereiding van bouwprojecten en klussen

Checklists

Een goede voorbereiding is het halve werk. De uitvoering kunnen wij niet voor je doen. Maar met onze checklists ben je wel op alle scenario’s voorbereid. Zo voorkom je letsel, budget- en tijdsoverschrijding.

Lees meer

Uitleg over deze pagina

Betere voorbereiding van bouwprojecten en klussen

Een goede voorbereiding is het halve werk. De uitvoering kunnen wij niet voor je doen. Maar met onze checklists ben je wel op alle scenario’s voorbereid. Zo voorkom je:

  • Letsel: Klussen betekent werken met machines, scherp gereedschap en mogelijk giftige materialen. We vertellen je waar je bij deze klus op moet letten, zodat je ongelukken en fysieke klachten voorkomt.
  • Budgetoverschrijding: Gebruik onze materiaallijsten en koop alleen nog maar materiaal dat je echt gebruikt. De handleiding biedt per klus een totaaloverzicht van alles wat je nodig hebt. Tot op het laatste spijkertje. Verspilling voorkomen, is beter voor het milieu.
  • Tijdsoverschrijding: We geven je een tijdindicatie van het totaalproject en inzicht in benodigde vergunningen, zodat je de aanvraag tijdig indient.

 

Wanneer je het maximale uit je verbouwing of klus wilt halen of dat de bouw, verbouwing of klus perfect verloopt, is een goede planning noodzakelijk.

Het is vooral voor een beginnende bouwer of klusser niet gemakkelijk een project direct goed en binnen het budget uit te voeren. Maar ook veilig werken vinden wij belangrijk. Daarom vind je hier ook checklists om veilig te kunnen werken, aangezien bouwklussen helaas niet zonder gevaar is. Er zijn altijd wel onvoorziene omstandigheden die maken dat je uit planning en budget kan lopen, maar met deze checklists heb je alvast een goed begin.