Affiliation

Word affiliate van Builddocs en verdien online geld

Krijg toegang tot onze volledige website en bekijk alle premium content en verdien commissie voor het delen van onze visie.

Verdien 7 euro voor elke nieuwe klant die je naar Builddocs verwijst

We werken samen met gelijkgestemde merkambassadeurs om de inhoud te delen die op Builddocs wordt gemaakt en over wordt gediscussieerd. Je krijgt een unieke volglink die je kunt gebruiken om elke Builddocs-link te delen via een Facebook-bericht, op jouw blog, een tweet – hoe je ook kiest!

10.000+ artikels en definities

Vind de bouwkundige informatie waar je naar op zoek bent.

10+ groepen

Vind tientallen groepen en discussieer mee over uiteenlopende bouwkundige onderwerpen.

30 dagen cookie

Verdien commissie voor elke nieuwe klant die je doorverwijst.

Exclusieve aanbiedingen

Deel speciale promoties die we regelmatig afwisselen.

Real-time bijhouden

Houd al jouw verkeer, verwijzingen en uitbetalingen bij met een gepersonaliseerd dashboard.

Maandelijkse uitbetalingen

Krijg elke maand betaald voor elke nieuwe klant die je doorverwijst.

Vaak gestelde vragen

Builddocs maakt bouwen eenvoudig voor iedereen door mensen zonder een bouwkundige opleiding van eenvoudige begrijpelijke bouwkundige informatie te voorzien en hen middels een community-platform bouwkundige kennis en ervaringen met elkaar te laten delen om zo hun bouwkundige kennis te kunnen laten verdiepen en verbreden.

 

Daarbij zal duurzaam bouwen worden gestimuleerd door men in kennis te laten stellen van alle mogelijkheden en zich bewust te laten worden dat duurzaam bouwen op langere termijn niet alleen minder milieubelastend en duurzaam is, maar ook economisch voordeliger. Dit laatste is namelijk toch vaak doorslaggevend in de keuze wel of niet te kiezen voor een duurzame oplossing.

Het partnerprogramma van Builddocs is gratis voor iedereen die ten minste één gedemonstreerd kanaal en publiek heeft dat is afgestemd op het merk Builddocs. Kanalen zijn onder meer: blogs, Facebook-groepen, Pinterest-, Instagram- of Twitter-volgers, of e-mailnieuwsbrieven. Alle affiliates moeten een account aanmaken via Impact Radius en ook een gratis Builddocs-account hebben.

uilddocs-partners kunnen 7 euro aan commissie verdienen voor elke nieuwe klant die zich aanmeldt voor een Premium-lidmaatschap of gratis proefperiode. Elke partner maakt een aangepast account aan via Impact Radius dat hun verwijzingen realtime bijhoudt. Verwijzers hebben 30 dagen de tijd om jouw link te gebruiken om zich aan te melden voor een Premium-lidmaatschap of gratis proefperiode om in aanmerking te komen voor de commissie.

a! Alle aanmeldingen voor proefversies tellen mee voor uw verwijzingsuitbetalingen. We kunnen ook andere soorten proeven of aanbiedingen beschikbaar stellen via het programma die je kunnen helpen optimaliseren voor jouw doelgroep.

ffiliates ontvangen uitbetalingen op de 16e van elke maand voor de verwijzingen van de voorgaande maand die aan de aangeslotene zijn toegeschreven via hun voorkeursbetaling die is gespecificeerd in Impact Radius.

Heb je meer hulp nodig?

Neem voor meer vragen contact op met affiliates@builddocs.info.