Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Accu vlechtmachine SPVM01B

Accu vlechtmachine SPVM01B

Auteur foto
0.0/5
Accu vlechtmachine SPVM01B

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

Kwalitatieve lichtgewicht en compacte accu vlechtmachine met haakneus van het merk SPERO. De SPVM01B vlechtmachine maakt automatisch een knoopverbinding (ipv de traditionele vlechtmethode met de hand) en zorgt daarmee voor een efficiënte en snelle manier van werken. Deze accu vlechtmachine kan worden gebruikt bij constructie werkzaamheden in de bouw en door de installateur. Doordat dit model is uitgevoerd met een haakneus, kan de gebruiker eenvoudiger de vloerverwarming buizen op het ondernet bevestigen. Met de haak op de neus kan je het bouwstaalnet opliften. Voor het vlechten van wapeningskorven, bouwstaalmatten, monteren van vloerverwarming op bouwstaalmatten etc. De machine is robuust en goed gebalanceerd waardoor hij prettig in gebruik is.

Compleet geleverd met 2 Li-ion 12.8 Volt accu’s, 2 rollen verzinkt draad (110 meter x 0,8mm), koffer, accu-extender, kniptang, lader, 1 x remmenreiniger & WD40 spuitbus, reserve knipveer, lader en handleiding. De rollen staaldraad bevatten 110 meter x 0,8mm draad, waarmee +/- 260 knopen gemaakt kunnen worden.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Breinburg Trading B.V. Zuidersluisweg 36 Tel.: 8243RC – Lelystad Fax.: E-mail: info@spero.nl – Internet: www.spero.nl

Omschrijving: Kwalitatieve lichtgewicht en compacte accu vlechtmachine met haakneus van het merk SPERO. De SPVM01B vlechtmachine maakt automatisch een knoopverbinding (ipv de traditionele vlechtmethode met de …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen