Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Betonzaag SPHS355

Betonzaag SPHS355

Auteur foto
0.0/5
Betonzaag SPHS355

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

350mm – 2800Watt

De SPERO SPHS355 betonzaag kan droog of watergekoeld gebruikt worden. De machine is uitgerust met een krachtige 2800Watt – 230Volt motor. Geschikt voor het uit de hand tot 125mm diep watergekoeld of droog zagen in steen, beton en kalkzandsteen. De SPHS355 is uitgerust met softstart, snelheidstabilisator en elektronische overbelasting beveiliging. Door het uitgebalanceerde design en de stevige handgrepen is hij perfect handelbaar.

De zaagmachine beschikt over een geleiderol (die tevens afneembaar is) wat ervoor zorgt dat hij eenvoudig over het te zagen materiaal rijdt. Te gebruiken zonder een omvormer, doordat er gebruik wordt gemaakt van een PRCD aardlekschakelaar. De magnesium zaagkap is verstelbaar en uitgevoerd met wateraansluiting en een aansluiting voor stofafzuiging.

Inclusief diamantzaagblad voor gewapend beton

Deze betonzaag van SPERO is het ideale gereedschap voor stratenmakers, metselaars en betonwerkers en kan worden gebruikt voor het zagen van dilataties, stenen, sleuven, dakpannen, kalkzandsteen, beton etc. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik. Standaard is de printplaat ingegoten in epoxy, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het gereedschap wordt geleverd inclusief een diamantzaagblad voor gewapend beton.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Breinburg Trading B.V. Zuidersluisweg 36 Tel.: 8243RC – Lelystad Fax.: E-mail: info@spero.nl – Internet: www.spero.nl

Omschrijving: De SPERO SPHS355 betonzaag kan droog of watergekoeld gebruikt worden. De machine is uitgerust met een krachtige 2800Watt – 230Volt motor. Geschikt voor het uit de hand tot 125mm diep watergekoeld of …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen