Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

BIS Yeti 130 montagesysteem

BIS Yeti 130 montagesysteem

Auteur foto
0.0/5
BIS Yeti 130 montagesysteem

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

modulair systeem voor lichte dakinstallaties

Op zoek naar een modulair systeem speciaal voor ondersteuning van lichte dakinstallaties? Maak kennis met de BIS Yeti 130. Dit montagesysteem biedt een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor leidingen, kabelgoten, luchtkanalen en andere toepassingen.

Het systeem is geschikt voor zowel horizontale als verticale toepassingen en beschikt over een anti-slip trillingdempermat. Tevens heeft de BIS Yeti 130 een uniek klikmechanisme voor een snelle en veilige installatie. De gietvormen zijn gemaakt van WPC, een mix van gerecycled kunststof en houtvezels en de kunststof onderdelen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Daarnaast is het modulair systeem bestand tegen UV en chemicaliën.

Dakmontage oplossingen

Naast de BIS Yeti 130 biedt Walraven een uitgebreid assortiment aan dakmontage oplossingen voor verschillende toepassingen. Walraven heeft ruime ervaring in het ontwerpen en leveren van een breed scala aan dakinstallaties. het volledig modulaire systeem biedt een reeks oplossingen voor platte en lage daken met tijd- en kostenbesparende onderdelen. Naast de veelzijdige dakmontage oplossingen biedt Walraven technisch advies en ondersteuning vanaf de ontwerpfase tot de installatie ter plaatse; voor een volledige projectondersteuning.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Op zoek naar een modulair systeem speciaal voor ondersteuning van lichte dakinstallaties? Maak kennis met de BIS Yeti 130. Dit montagesysteem biedt een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen