Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

BIS Yeti 335 Frame Set

BIS Yeti 335 Frame Set

Auteur foto
0.0/5
BIS Yeti 335 Frame Set

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

complete set

Op zoek naar een complete set voor ondersteuning van installaties op platte daken? De BIS Yeti 335 Frame Set voor dakinstallaties biedt de oplossing. Deze frameset is geschikt voor onder andere gangbare modellen airco’s en ventilatiesystemen.

De BIS Yeti 335 Frame Set heeft een voorgedefinieerd draagvermogen waardoor het maken van een berekening voorafgaand aan de installatie niet nodig is. Dit scheelt tijd. Daarnaast is het product geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en is het zeer corrosiebestendig. Door de BIS UltraProtect 1000 oppervlaktebehandeling doorstaat het frameset minimaal 1.000 uur zoutsproeitest (max. 5% rood roest volgens ISO 9227).

Twee afmetingen beschikbaar

Er zijn twee afmetingen beschikbaar van de BIS Yeti335 Frame Set: namelijk 1.500 x 1.000 mm en 2.000 x 1.500 mm. Beiden bevatten een anti-slip trillingdempermat, gemaakt van rubber, en bij beide frames zijn alle verbindingselementen, einddoppen en moeren inbegrepen, waarvan de meesten zijn voorgemonteerd. De gietvormen van het frame zijn vervaardigd uit WPC, wat een mix is van gerecycled kunststof en houtvezels. Let er tevens op dat de installatie niet zwaarder mag zijn dan 150 kg en dat de bovenkant van de installatie niet hoger mag zijn dan 1,2 meter boven het dak.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Op zoek naar een complete set voor ondersteuning van installaties op platte daken? De BIS Yeti 335 Frame Set voor dakinstallaties biedt de oplossing. Deze frameset is geschikt voor onder andere …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen