Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

CAPBs datalogger

CAPBs datalogger

Author picture
0.0/5
CAPBs datalogger

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Ga naar oorspronkelijk artikel

CAPBs® biedt een modulaire meetoplossing met twee typen handgrepen en een groot assortiment meetmodules voor talloze toepassingen. De CAPBs® device handgreep kan nu naast de gewenste meetmodule tevens van de IF20 logger interfacemodule worden voorzien. Hiermee verandert het meetinstrument in een datalogger met een geheugen voor 600.000 meetwaarden.

De device handgreep biedt twee aansluitingen voor modules. Eén aan de onderzijde en één aan de bovenzijde. U kan zelf bepalen welke u gebruikt voor de meetmodule en welke voor de interfacemodule. Met de gratis EuroSoft live Windows software kan u de datalogger configureren. Hierbij stelt u bijvoorbeeld de loginterval in en de trigger waarbij het loggen moet starten en stoppen. Dit kunnen bepaalde tijdstippen zijn, maar ook het bereiken van vooraf gespecificeerde meetwaarden. Naast configuratie kan de software tevens worden toegepast voor analyse van het logbestand en het genereren van rapportage. Bij zeer langdurige metingen kan het toestel worden voorzien van netvoeding via de USB-C netadapter. Om diefstal van het instrument tijdens het dataloggen te voorkomen is een speciale muurbeugel met hangslot voor de CAPBs® device handgreep verkrijgbaar.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: CAPBs® biedt een modulaire meetoplossing met twee typen handgrepen en een groot assortiment meetmodules voor talloze toepassingen. De CAPBs® device handgreep kan nu naast de gewenste meetmodule …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen