Circulaire railkoker
Circulaire railkoker

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Circulaire railkoker

5/5
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Ga naar oorspronkelijk artikel

Legrand heeft een circulaire railkoker – ook spanningsrail of busbar genoemd – aan het assortiment toegevoegd. Railkokers kunnen worden ingezet voor de energiedistributie van elektrotechnische installaties. De railkoker is zo opgebouwd dat het spanningsverlies en bijhorende energieverliezen tot een minimum beperkt. De flexibele opbouw zorgt ervoor dat een installateur eenvoudig de beschikbare aftakpunten kan gebruiken die als een stekkerverbinding werken.

Bij de verkoop van het railkokersysteem levert Legrand een railkoker, aftakkasten en bijhorend bevestigingsmateriaal. Tegelijk wordt met de eigenaar van de railkoker een terugkoopovereenkomst ondertekend. Dit betekent dat aan het einde van de gebruiksperiode van de railkoker of aftakkast(en) Legrand de systeemonderdelen terugkoopt tegen een bedrag dat afhankelijk is van de staat waarin de producten zich op dat moment bevinden.

Deze aanpak biedt het belangrijke voordeel dat materialen na een inspectie één op één opnieuw gebruikt kunnen worden en zo dus een tweede leven krijgen. Dit verkleint de afvalberg, vermindert de grondstofdelving en heeft dus een positieve impact op het milieu. Bovendien heeft Legrand de circulaire railkoker laten certificeren door een onafhankelijke partij.

Omschrijving: Legrand heeft een circulaire railkoker – ook spanningsrail of busbar genoemd – aan het assortiment toegevoegd. Railkokers kunnen worden ingezet voor de energiedistributie van elektrotechnische …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen

Bèta versie

Let op!
Dit betreft een bèta versie van Builddocs

Deze website is nog volop in ontwikkeling