Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Compli 1000 Fecaliënopvoerinstallatie

Compli 1000 Fecaliënopvoerinstallatie

Auteur foto
0.0/5
Compli 1000 Fecaliënopvoerinstallatie

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De fecaliën-opvoerinstallaties compli 1000 zijn met hun verschillende capaciteitsniveaus speciaal ontworpen voor gebruik in flat-/appartementengebouwen en bedrijfsgebouwen. Bij het ontwerp is de nadruk gelegd op gemakkelijke hantering, ruimtebesparende opstelling en eenvoudige installatie. De voor onderdompeling geschikte installatie kan voor algemeen gebruik worden ingezet in ruimtes met overstromingsrisico. Het besturingssysteem moet worden geïnstalleerd in een tegen overstroming beveiligde en goed geventileerde ruimte.

Het reservoir van hoogwaardig polyethyleen (PE) heeft vrij toegankelijke aansluitmogelijkheden, een revisieopening aan de bovenkant en een inlaatklemflens voor een eenvoudige installatie. De installaties passen zich optimaal aan de plaats waar ze gebruikt worden aan dankzij hun talrijke aansluitmogelijkheden.

De pomp voorzien van een vortexwaaier en met een vrije doorgang van 70 mm zorgen voor een uitstekende operationele betrouwbaarheid van de installatie. De compli 1000 heeft twee pompen op een reservoir, die afwisselend schakelen of indien nodig met beide pompen weken om piekbelastingen op te vangen of als reserve te werken.

Kenmerken:

PE-reservoir ca. 115 l
Toevoer DN 100 / DN 150
Toevoerhoogte variabel
Hmax = 20 m
Qmax = 76 m3/u

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De fecaliën-opvoerinstallaties compli 1000 zijn met hun verschillende capaciteitsniveaus speciaal ontworpen voor gebruik in flat-/appartementengebouwen en bedrijfsgebouwen. Bij het ontwerp is de …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen