Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Compli 1200 HL Fecaliënopvoerinstallatie

Compli 1200 HL Fecaliënopvoerinstallatie

Auteur foto
0.0/5
Compli 1200 HL Fecaliënopvoerinstallatie

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De reservoirinstallaties compli 1200 zijn met hun verschillende capaciteitsniveaus speciaal ontworpen voor een groter totaalvolume, bijv. als het afvalwater van meerdere wooneenheden of afvalwater van bedrijven moet worden afgevoerd. Bij het ontwerp is de nadruk gelegd op gemakkelijke hantering, ruimtebesparende opstelling en eenvoudige installatie.

De inlaat aan de achterkant van het reservoir met verschillende niveaus kan met een verbindingsstuk (van de klant) zowel traploos variabel in hoogte (560–700 mm) als draaibaar (180°) worden gemonteerd.

Het reservoir van PE heeft vrij toegankelijke afvoeren en een inlaatklemflens voor een eenvoudige montage. De reinigingsopening aan de bovenkant en de gemakkelijke uitwisselbaarheid van de opgebouwde pompen zorgen voor tijdsbesparing bij het onderhoud. De twee pompaggregaten op het reservoir schakelen afwisselend of werken indien nodig met beide pompen om piekbelastingen op te vangen of als reserve te werken. Deze automatische schakelvolgorde verhoogt de veiligheid in het bijzonder bij gebruik in bedrijfs- of openbare gebouwen en is conform EN 12056-4 paragraaf 5.1 vereist in gevallen waarin de afvalwatertoevoer niet mag worden onderbroken.

Voor de toepassing in zones met speciale brandveiligheidsvoorschriften, zoals bijv. luchthavens of metrostations, bevelen we aan gebruik te maken van de reservoirmodellen van roestvrij staal.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De reservoirinstallaties compli 1200 zijn met hun verschillende capaciteitsniveaus speciaal ontworpen voor een groter totaalvolume, bijv. als het afvalwater van meerdere wooneenheden of afvalwater …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen