Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Compli 1500/2500 HL Fecaliënopvoerinstallaties

Compli 1500/2500 HL Fecaliënopvoerinstallaties

Auteur foto
0.0/5
Compli 1500/2500 HL Fecaliënopvoerinstallaties

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De reservoirinstallaties 1500 HL (1 reservoir) en 2500 HL (2 reservoirs) zijn bedoeld voor grote hoeveelheden industrieel en gemeentelijk afvalwater en voor de aansluiting van straten en andere afvoeren in de openbare ruimte. Het praktijkgerichte ontwerp garandeert ook hier een eenvoudige installatie.

De voor onderdompeling geschikte installatie kan zonder extra werkzaamheden voor algemeen gebruik worden ingezet in ruimtes met overstromingsrisico. Het besturingssysteem moet tegen overstroming worden beveiligd en worden geïnstalleerd in een goed geventileerde ruimte.

De constructie met reservoir van PE heeft vrij toegankelijke afvoeren en een inlaatklemflens voor een eenvoudige montage. De twee reinigingsopeningen aan de bovenkant en de gemakkelijke uitwisselbaarheid van de gemonteerde pompen zorgen voor tijdsbesparing bij het onderhoud.

Voor de toepassing in zones met speciale brandveiligheidsvoorschriften, zoals bijv. luchthavens of metrostations, bevelen we aan gebruik te maken van de reservoirmodellen van roestvrij staal.

Kenmerken:

PE-reservoir ca. 500 resp. 1000 l
Toevoer DN 150
Toevoerhoogte 700 mm
Hmax 50 m
Qmax 100 m3/u

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De reservoirinstallaties 1500 HL (1 reservoir) en 2500 HL (2 reservoirs) zijn bedoeld voor grote hoeveelheden industrieel en gemeentelijk afvalwater en voor de aansluiting van straten en andere …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen