Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Compli 300 E Fecaliënopvoerinstallatie

Compli 300 E Fecaliënopvoerinstallatie

Auteur foto
0.0/5
Compli 300 E Fecaliënopvoerinstallatie

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De compli 300 E is de kleinste fecaliën-opvoerinstallatie uit de compli-reeks. Deze installatie is speciaal ontwikkeld voor de afvoer van afvalwater uit wooneenheden zoals bijv. souterrainwoningen. Dankzij de zeer compacte reservoirafmetingen en de talrijke aansluitmogelijkheden is de compli 300 E veelzijdig inzetbaar.

De compli 300 E is moeiteloos te installeren door niet alleen het geringe gewicht, maar ook door de stekker met geïntegreerde printplaat, zodat u geen elektricien nodig hebt om de installatie in bedrijf te stellen.

De voor onderdompeling geschikte installatie kan voor algemeen gebruik worden ingezet in ruimtes met overstromingsrisico. De contactdoos moet in een goed geventileerde en tegen overstroming beveiligde ruimte worden aangesloten.

De krachtige wisselstroommotor van de compli 300 E rust op een stabiele bak met ringvormig huis van gietijzer, waardoor de installatie bijzonder stabiel staat en een rustige loop heeft.

Kenmerken:

PE-reservoir ca. 50 l
Toevoer DN 100
Toevoerhoogte 180 mm
Hmax = 10,5 m
Qmax = 29 m3/u

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De compli 300 E is de kleinste fecaliën-opvoerinstallatie uit de compli-reeks. Deze installatie is speciaal ontwikkeld voor de afvoer van afvalwater uit wooneenheden zoals bijv. souterrainwoningen. …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen