Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Compli 400 Fecaliënopvoerinstallatie

Compli 400 Fecaliënopvoerinstallatie

Auteur foto
0.0/5
Compli 400 Fecaliënopvoerinstallatie

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

eze opvoerinstallatie voor eengezinswoningen is uitgerust voor veelzijdige toepassingen. Bij het ontwerp is de nadruk gelegd op gemakkelijke hantering (verzonken handgrepen), ruimtebesparende opstelling en eenvoudige installatie.

De voor onderdompeling geschikte installatie kan voor algemeen gebruik worden ingezet in ruimtes met overstromingsrisico. Het besturingssysteem moet worden geïnstalleerd in een tegen overstroming beveiligde en goed geventileerde ruimte.

Het reservoir van PE heeft vrij toegankelijke afvoeren, een reinigingsopening aan de bovenkant en een in hoogte verstelbare inlaatklemflens, die afhankelijk van de ontwateringssituatie ter plaatse kan worden aangepast tot een instroomhoogte van 180 of 250 mm.

Extra horizontaal en verticaal gerangschikte inlaten zorgen voor nog meer aansluit- en ontwateringsmogelijkheden. De Vortexwaaier van de pomp biedt de zekerheid waarop u kunt vertrouwen.

Kenmerken:

PE-reservoir ca. 64 l
Toevoer DN 100
Toevoerhoogte (verstelbaar) 180 – 250 mm
Hmax = 7 m
Qmax = 48 m3/u

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: eze opvoerinstallatie voor eengezinswoningen is uitgerust voor veelzijdige toepassingen. Bij het ontwerp is de nadruk gelegd op gemakkelijke hantering (verzonken handgrepen), ruimtebesparende …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen