Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Compli 500 Fecaliënopvoerinstallatie

Compli 500 Fecaliënopvoerinstallatie

Auteur foto
0.0/5
Compli 500 Fecaliënopvoerinstallatie

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De fecaliën-opvoerinstallaties compli 500 zijn met hun verschillende capaciteitsniveaus en grote opslagvolume bedoeld voor gebruik in eengezinswoningen met een grotere hoeveelheid afvalwater. Bij het ontwerp is de nadruk gelegd op gemakkelijke hantering, ruimtebesparende opstelling en eenvoudige installatie. De voor onderdompeling geschikte installatie kan voor algemeen gebruik worden ingezet in ruimtes met overstromingsrisico. Het besturingssysteem moet worden geïnstalleerd in een tegen overstroming beveiligde en goed geventileerde ruimte.

Het reservoir van hoogwaardig polyethyleen (PE) heeft vrij toegankelijke aansluitmogelijkheden, een revisieopening aan de bovenkant en een inlaatklemflens voor een eenvoudige installatie. De installaties passen zich optimaal aan de plaats waar ze gebruikt worden aan dankzij hun talrijke aansluitmogelijkheden.

De instroomhoogte kan afhankelijk van de toevoerleiding worden gevarieerd.

De pomp voorzien van een vortexwaaier en met een vrije doorgang van 70 mm zorgt voor een hoge operationele betrouwbaarheid van de installatie.

Kenmerken:

PE-reservoir ca. 115 l
Toevoer DN 100 / 150
Toevoerhoogte variabel instelbaar
Hmax = 20 m
Qmax = 76 m3/u

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De fecaliën-opvoerinstallaties compli 500 zijn met hun verschillende capaciteitsniveaus en grote opslagvolume bedoeld voor gebruik in eengezinswoningen met een grotere hoeveelheid afvalwater. Bij …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen