Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Diamant boormachine SPB1001

Diamant boormachine SPB1001

Auteur foto
0.0/5
Diamant boormachine SPB1001

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

De diamantboormachine SPB1001 is met zijn 1500 Watt een professionele en krachtige machine geschikt voor standaard boorwerkzaamheden tot diameter 160mm. De boormachine is geheel uitgevoerd uit aluminium, om handmatig droog of watergekoeld gaten te boren in beton, gevelsteen etc. Deze betonboormachine is uitermate geschikt voor installatie en bouwbedrijven die zelf uiterst precies gaten met diamantboren willen boren. Standaard uitgerust met een slipkoppeling, een boor aansluiting R1/2 & 1 1/4 UNC, een geïntegreerde wateraansluiting en een PRCD aardlekschakelaar. Deze diamant boormachine beschikt over een oliebad smering in plaats van een lagervet smering in het tandwielhuis, wat zorgt voor een continue smering en langdurige levensduur. Er wordt aangeraden om een statief te gebruiken wanneer u grotere gaten wilt boren dan 80 mm.

Nat & droog te gebruiken door middel van een geïntegreerde wateraansluiting. Bij het boren van gaten boven de 80mm dient u een statief te gebruiken voor optimale veiligheid en levensduur van de machine en boor.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Breinburg Trading B.V. Zuidersluisweg 36 Tel.: 8243RC – Lelystad Fax.: E-mail: info@spero.nl – Internet: www.spero.nl

Omschrijving: De diamantboormachine SPB1001 is met zijn 1500 Watt een professionele en krachtige machine geschikt voor standaard boorwerkzaamheden tot diameter 160mm. De boormachine is geheel uitgevoerd uit …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen