Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Entreemat Alumat Basic

Entreemat Alumat Basic

Auteur foto
0.0/5
Entreemat Alumat Basic

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Ga naar oorspronkelijk artikel

Deze oprolbare schoonloopmat bestaat uit aluminium profielen met inlages, gescheiden door zwarte rubberen afstandhouders van maximaal 4 mm. Inlage opties zijn; naaldvilt, rubber of borstels. Een RVS staaldraad van 2 mm diameter zorgt voor een stevig geheel. Aan de onderkant zijn de profielen voorzien van een geluiddempende antislip-strook in rubber. Afhankelijk van de gekozen inlage en de combinatiemogelijkheid met onderbroken borstels is schrapen, drogen of een combinatie van beide mogelijk. Dankzij de open structuur is er extra vocht- en vuilopname en kan de mat gemakkelijk opgerold worden om het vuil te verwijderen.

Voor binnen biedt de vilt inlage een ideale oplossing om vocht en vuil tegen te houden en uw vloer te beschermen. De dry-inlage zorgt voor een nog betere drogende werking. Voor buiten zorgt de versie met rubber of borstel-inlage voor een perfecte werking. Geschikt voor laag tot middelmatig beloop van ±2.000 passages per dag.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Deze oprolbare schoonloopmat bestaat uit aluminium profielen met inlages, gescheiden door zwarte rubberen afstandhouders van maximaal 4 mm. Inlage opties zijn; naaldvilt, rubber of borstels. Een RVS …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen