Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

FiberLert glasvezeldetector

FiberLert glasvezeldetector

Auteur foto
0.0/5
FiberLert glasvezeldetector

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

voor het gemakkelijk opsporen van storingen

Met de FiberLert glasvezeldetector kunnen eenvoudig basistesten op glasvezel worden uitgevoerd. Ook kunnen er snel polariteitsproblemen en haperende  zend/ontvangers mee worden geïdentificeerd. De FiberLert is ontwikkeld als handpalminstrument  voor het gemakkelijk opsporen van storingen. Als het instrument aan de voorkant van een actieve glasvezelpoort of verbindingskabel wordt geplaatst, geeft de tester een continu lichtsignaal af en als optie een pieptoon.

Snel oorzaak storing achterhalen

FiberLert geeft duidelijk aan waar het signaal aanwezig is en waar het verdwijnt. Hierdoor kunnen gebruikers snel de oorzaak van het probleem onderkennen en verhelpen, zoals een uitgevallen zend/ontvanger of een defecte verbindingskabel en deze vervangen. FiberLert ondersteunt enkelmodus, multimodus, UPC/APC verbindingskabels en poorten en kan testen zonder contact te maken met de poort of met de verbindingskabel, zodat het risico op vervuiling of beschadiging wordt beperkt. Het apparaat heeft ook een handige bevestigingsklem. De fabrieksgarantie bedraagt twee jaar.

Omschrijving: Met de FiberLert glasvezeldetector kunnen eenvoudig basistesten op glasvezel worden uitgevoerd. Ook kunnen er snel polariteitsproblemen en haperende zend/ontvangers mee worden geïdentificeerd. …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen