Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Fluke 377 en 378 stroomtangen

Fluke 377 en 378 stroomtangen

0.0/5
Fluke 377 en 378 stroomtangen

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

voor contactloze spanningsmeting

De contactloze True-RMS AC/DC-stroomtangserie van Fluke maakt het voor service- en onderhoudsmonteur veiliger en eenvoudiger om spanning en stroom te meten zonder een spanningvoerende draad aan te raken. De Fluke 377 en 378 maken gebruik van FieldSense TM-technologie om spanning en stroom te meten via de bek, waarbij alleen een verbinding met de aarde nodig is voor referentie.

De stroomtangen meten tot 1000 A True-RMS AC/DC en tot 2500 A (AC) met de iFlex-stroomtang. Er zijn slechts drie stappen nodig om te meten in driefasensystemen, waarbij elke spanning en stroom tegelijkertijd worden weergegeven op het dubbele display.

Met Bluetooth-interface

Beide meters zijn verkrijgbaar in FC-10:23 versies (Fluke Connect) met Bluetooth-interface. De 377 FC- en 378 FC-versies tonen ook faserotatie, die kan worden weergegeven op een smartphone en via Fluke Connect-software kan worden opgeslagen in de cloud.

Testen van netvoedingskwaliteit

De 378 FC is voorzien van een unieke Power Quality (PQ)-indicator die problemen met de netvoedingskwaliteit detecteert met betrekking tot stroom, spanning of arbeidsfactor. De stroomtangen worden geleverd met een TPAK magnetische ophangset, een hoogwaardige draagtas, TL224-meetsnoeren, TP175 Twist Guard-meetprobes en een AC285 zwarte aardingsklem.

Omschrijving: De contactloze True-RMS AC/DC-stroomtangserie van Fluke maakt het voor service- en onderhoudsmonteurs veiliger en eenvoudiger om spanning en stroom te meten zonder een spanningvoerende draad aan te …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen