Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Glazen radiator

Glazen radiator

Auteur foto
0.0/5
Glazen radiator

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Ga naar oorspronkelijk artikel

De TG Glass Radiator is een glazen designradiator die door middel van elektriciteit verwarmt. Het verwarmingsprincipe van deze glazen radiatoren is vergelijkbaar met de zon. De straling die door het paneel wordt uitgestraald, genereert een zachte warmte alsof men zich onder de zon bevindt. Met een ongekende stralingssnelheid verspreiden de glazen radiatoren een gelijkmatige warmte van vloer tot plafond, geregeld door een elektronische thermostaat.

Er is minder elektriciteit nodig om ruimtes te verwarmen dankzij de drievoudige werking (straling, convectie en thermische inertie). Het werkt met 100% efficiëntie. Het zet elektrische energie om in warmte zonder enig verlies en werkt met 70% door straling en 30% door convectie. De panelen zijn verkrijgbaar in; transparant, spiegel, wit en zwart.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De TG Glass Radiator is een glazen designradiator die door middel van elektriciteit verwarmt. Het verwarmingsprincipe van deze glazen radiatoren is vergelijkbaar met de zon. De straling die door het …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen