Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Houtrotfrees 750Watt – SPRS1003

Houtrotfrees 750Watt – SPRS1003

Auteur foto
0.0/5
Houtrotfrees 750Watt – SPRS1003

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

750Watt Houtrotfrees regelbaar toerental incl. 12mm FULL TCT bolkopfrees.
Sterke lichtgewicht rechte slijper cq houtrotfrees met een vermogen van 750Watt en hoog regelbaar toerental voor het verwijderen van houtrot, frezen van metalen, het fijne slijpwerk in natuursteen of graniet. Deze houtrotfrees is uitgerust met softstart voor geleidelijke acceleratie en elektronische beveiliging.
De elektronische snelheidsstabilisator zorgt voor een constante snelheid tijdens het schuren en voor een langere levensduur van de motor. Tevens is de rechte slijper voorzien van start/stop schakelaar die ervoor zorgt dat de machine direct aangaat als de gebruiker de machine aansluit op het netsnoer en de aan knop staat nog ingeschakeld. Deze schakelaar dient dan eerst gereset te worden door de machine uit en dan weer aan te schakelen.
Door de voorste freesas te voorzien van een rubberen handgreep, is deze langer dan andere merken te gebruiken omdat door het rubber het handvat niet gloeiend het wordt.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Breinburg Trading B.V. Zuidersluisweg 36 Tel.: 8243RC – Lelystad Fax.: E-mail: info@spero.nl – Internet: www.spero.nl

Omschrijving: 750Watt Houtrotfrees regelbaar toerental incl. 12mm FULL TCT bolkopfrees. Sterke lichtgewicht rechte slijper cq houtrotfrees met een vermogen van 750Watt en hoog regelbaar toerental voor het …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen