Inbouw schilderij ophangsysteem Shadowline Masonry
Inbouw schilderij ophangsysteem Shadowline Masonry

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Inbouw schilderij ophangsysteem Shadowline Masonry

5/5
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Ga naar oorspronkelijk artikel

De Shadowline rail – Masonry kent dezelfde voordelen als de Drywall versie, maar is speciaal ontwikkeld voor toepassing op stenen wanden. Tijdens de bouw of renovatie wordt de Shadowline rail op een stenen wand bevestigd. Het Shadowline profiel verdwijnt geheel in de schaduwlijn naast de plafondplaten, maar biedt wel degelijk alle voordelen van een flexibel ophangsysteem: onbeschadigde, strakke wanden en de flexibiliteit om schilderijen en andere wanddecoraties eenvoudig op te hangen en te verplaatsen.

Onbeschadigde strakke wanden

Door het Shadowline systeem te gebruiken wordt het behoud van strakke wanden in een ruimte gegarandeerd en kunnen wanden altijd flexibel worden ingericht, zonder gebruik van enig gereedschap. Het Shadowline profiel verdwijnt geheel in de schaduwlijn naast de plafondplaten, maar biedt wel degelijk alle voordelen van een flexibel ophangsysteem: onbeschadigde, strakke wanden en de flexibiliteit om schilderijen en andere wanddecoraties eenvoudig op te hangen en te verplaatsen. De Shadowline rails zijn beschikbaar in twee versies, voor gipsplaten met een dikte van 10 mm en 13 mm.

Accepteer preferences, statistics, marketing cookies om deze video te bekijken.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De Shadowline rail – Masonry kent dezelfde voordelen als de Drywall versie, maar is speciaal ontwikkeld voor toepassing op stenen wanden. Tijdens de bouw of renovatie wordt de Shadowline rail op …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen

Bèta versie

Let op!
Dit betreft een bèta versie van Builddocs

Deze website is nog volop in ontwikkeling