Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Industrie Diamantboormachine

Industrie Diamantboormachine

Auteur foto
0.0/5
Industrie Diamantboormachine

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

SPERO Industriële 2200Watt Digitale diamantboormachine met drie versnellingen, pistoolgreep voor de meest stabiele grip en een duurzame magnesium behuizing. Voor continue boorwerk met diamantboren van ø6 – ø160 mm in: steen, gewapend beton, kalkzandsteen, tegels, natuursteen, asfalt en overige industriële toepassingen die met een diamantboormachine worden uitgevoerd. De machine is voorzien van een slipkoppeling, 3 versnellingen en een pistool handgreep voor optimale grip en controle tijdens boorwerkzaamheden zonder statief waarbij veel krachten loskomen. Het Magnesium tandwielhuis is uitgevoerd met een oliebadsmering wat de beste smering geeft in de versnellingsbak.
Standaard uitgerust met: softstart voor een geleidelijke acceleratie, overbelastingsbeveiliging met een LED-hitte en overbelasting indicator, geïntegreerd nivelleringssysteem, waterkoeling voor nat boren en een PRCD aardlekschakelaar.
De duo booraansluiting is zowel geschikt voor R 1/2 dunwandige diamantboren als 1-1/4 UNC dikwandige diamantboren.
Te gebruiken door de professionele betonboorder, de installateur, aannemer, loodgieter, elektricien, tegelzetter en monteur.
Bij het boren van gaten boven de 80mm dient u een statief te gebruiken voor optimale veiligheid en levensduur van de machine en boor

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Breinburg Trading B.V. Zuidersluisweg 36 Tel.: 8243RC – Lelystad Fax.: E-mail: info@spero.nl – Internet: www.spero.nl

Omschrijving: SPERO Industriële 2200Watt Digitale diamantboormachine met drie versnellingen, pistoolgreep voor de meest stabiele grip en een duurzame magnesium behuizing. Voor continue boorwerk met diamantboren …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen