Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Innova 2.0 Rinnova Ceiling 40 warmtepomp WTW

Innova 2.0 Rinnova Ceiling 40 warmtepomp WTW

Auteur foto
0.0/5
Innova 2.0 Rinnova Ceiling 40 warmtepomp WTW

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Read More

warmtepomp met WTW-ventilatie, hoge capaciteit

De 2.0 Rinnova Plafond 40 combineert ventilatie, verwarming en koeling in één eenvoudig te installeren unit voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. Zogenaamde thermodynamische warmteterugwinning maakt gebruik van een warmtepomp om de temperatuur te handhaven of te verhogen en tegelijkertijd voor frisse buitenlucht te zorgen. De 2.0 Rinnova Plafond 40 is in staat om naar behoefte verse, gezuiverde en verwarmde of gekoelde lucht te leveren aan ruimtes voor maximaal zestien personen.

Inverter-warmtepomptechnologie garandeert een efficiënte opwekking van warmte-energie en koellucht. De unit verbruikt meer energie van de warmtepomp dan conventionele warmteterugwinningssystemen, maar kan deze energie terugwinnen omdat de reeds aanwezige warmte wordt afgevoerd.

Eenvoudig te installeren en te bedienen 

De 2.0 Rinnova Plafond 40 is eenvoudig te installeren, te implementeren en te bedienen. Het apparaat kan onder het plafond worden geplaatst. De binnenlucht wordt via twee gaten afgevoerd en verse buitenlucht wordt toegevoerd, waar deze wordt gezuiverd en de gewenste temperatuur bereikt. Het apparaat is 225 mm hoog, 1010 mm breed en 690 mm diep. Door het compacte formaat, geschikt voor klaslokalen, kantoren, vergaderruimten, winkels en andere plaatsen. CO2-, temperatuur-, vluchtige stof- en vochtigheidssensoren meten de luchtcondities en stemmen de werking van de apparatuur daarop af.

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: De 2.0 Rinnova Plafond 40 combineert ventilatie, verwarming en koeling in één eenvoudig te installeren unit voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. Zogenaamde thermodynamische …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen