Builddocs maakt bouwen eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen!

Innovatieve klemmen voor RVS afvoeren

Innovatieve klemmen voor RVS afvoeren

Auteur foto
0.0/5
Innovatieve klemmen voor RVS afvoeren

Deze afbeelding is afkomstig van het oorspronkelijke artikel

Ga naar oorspronkelijk artikel

Onze “klemmen voor zwaluwstaartplaten” zijn een perfecte keuze voor snelle en stevige installatie van een douchegoot. De klemmen zijn speciaal ontworpen voor onze douchegoten. U plaatst ze in de groeven van een zwaluwstaartplaat op de gewenste locatie, terwijl u de hoogte kan blijven aanpassen. Na het plaatsen van de goot met de klemmen kan de vloer gestort worden.

Hoe de goot ook moet komen (evenwijdig, loodrecht of onder een hoek ten opzichte van de zwaluwstaartplaat), de bevestiging ervan is met het gebruik van de klemmen erg makkelijk, de douchegoot kan in elke gewenste richting geïnstalleerd worden.

Installatie wordt met de klemmen aanzienlijk versneld, zodat u verder kunt gaan met het storten van de vloer. De klemmen zijn gemaakt van hoogwaardig PP en isoleren de stabiliserende poten van de afvoer, waardoor de akoestische isolatie ook wordt verbeterd.

De klemmen kunnen gebruikt worden in combinatie met alle douchegoten in ons assortiment, ze zijn gemaakt om aan de stelpootjes vast te maken, die bij al onze afvoeren worden geleverd.

Als u op zoek bent naar een snelle en effectieve oplossing voor het monteren van de lineaire afvoer, zoek dan niet verder: er is hiervoor echt geen beter product te vinden!

Deze informatie is door de leverancier zelf geplaatst.

Omschrijving: Onze “klemmen voor zwaluwstaartplaten” zijn een perfecte keuze voor snelle en stevige installatie van een douchegoot. De klemmen zijn speciaal ontworpen voor onze douchegoten. U plaatst ze in de …

Categorie:

Bron:Feedzy

Advertentie

KlussenKlussen